Posted by

To avoid fainting, keep repeating 'It's only a movie...It's only a movie...'

Hey, gore fans! If you like a good dose of the red stuff with your horror movies then you'll have seen these blood-drenched films - most scenes are over 80% RED!

Can you name the awesomely bloody movie from just one gore-splattered screenshot?

1. You Missed a Spot

The Answer: The Cabin in the Woods

*

2. Bloodiest Girl You Ever Saw

The Answer: High Tension aka Switchblade Romance

*

3. ...And I Will Rain on Her

The Answer: Evil Dead

*

4. Bitsa This, Bitsa That

The Answer: Pieces

*

5. Face-splosion

The Answer: Tokyo Gore Police

*

6. The Wellington Lawnmower Massacre

The Answer: Dead Alive aka Braindead

*

7. Blood Geyser

The Answer: A Nightmare on Elm Street

*

8. Blood Tide

The Answer: The Shining

*

9. Let The Bodies Hit The Floor

The Answer: The Collection

*

10. Literal Bloodbath

The Answer: The Descent

Sources: Youtube

Latest from our Creators